Voetbalprimeur ook voor iPad geoptimaliseerd

Voetbalprimeur is sinds een tijdje ook op de iPad te gebruiken. De app bevat meerdere kanalen, die je naar eigen wens kunt indelen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

voetbalprimeurDe voetbalapplicatie Voetbalprimeur is sinds een tijdje ook op de iPad te gebruiken. Voetbalprimeur is geoptimaliseerd voor het grotere scherm van de iPad, maar het is geen universele app geworden. Als je al bezit bent van de iPhone-applicatie Voetbalprimeur zul je dus opnieuw moeten betalen voor deze app. Je kunt in de app naar eigen wens het nieuwskanaal, competitiekanaal en de clubkanalen instellen. Je krijgt dan alleen het nieuws te zien over de clubs en competities waar jij in geïnteresseerd bent. Je zit daarbij niet vast aan één club, maar kunt meerdere favorieten instellen.

Binnen de kanalen kun je zoeken naar nieuws, er is een livekanaal waar je alle wedstrijden kunt zien die binnenkort gespeeld worden (overal ter wereld in 75 competities) en er zijn tweet- en video-kanalen met aanvullende info. In de stadionkanalen zie je foto’s van het stadion waarin een match gespeeld wordt. Je bepaalt zelf in welke volgorde de kanalen staan.

Downloaden: Voetbalprimeur voor iPad (€3,99)

voetbalprimeur 1

voetbalprimeur 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2011, 10:46
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen sport, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.