Voetbalinfo voor iPhone geeft informatie over voetballers

Voetbalinfo geeft informatie over spelers in de Nederlandse competitie en zes buitenlandse competities. Bij elke speler zie je waar hij gespeeld heeft.

voetbalinfoVoetbalinfo is een nieuwe Nederlandse app waarmee je informatie over voetballers kunt opzoeken. De app beantwoordt vragen als: ‘Hoe doet Wesley Sneijder het in de Serie A?’ en: ‘Bij welke clubs heeft Ruud van Nistelrooy gespeeld?‘ Van alle spelers in de Eredivisie, Jupiler League, Topklasse en 6 buitenlandse divisies kun je de informatie opvragen. De makers beloven dagelijks de informatie bij te werken. Het gaat daarbij om foto, voor- en achternaam, nationaliteit, geboortedatum, waar en wanneer gespeeld, hoeveel doelpunten gescoord en laatst gespeelde wedstrijden.

voetbalinfo iphoneDe app zelf is gratis, maar via een in app-aankoop kun je nog meer informatie in beeld krijgen, zoals clubinformatie, speelschema, locatie van het stadion, stand, recente resultaten en huidige/historische spelers. Voor deze extra info moet je €1,59 betalen. De app is voorzien van AdMob-banners bovenin het scherm.

Alle informatie over de spelers is afkomstig van de website van Voetbal International (die overigens ook een eigen app heeft), maar Voetbalinfo heeft geen officiële banden met Voetbal International. Niet duidelijk is of de content met toestemming van Voetbal International is overgenomen, dus wees daar bedacht op als je voor de extra info betaalt.

Downloaden: Voetbalinfo (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2011, 10:28
Categorie Sport
Onderwerpen sport, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.