TrueHDR na update afgeprijsd naar 79 cent

TrueHDR heeft onlangs een update gekregen en ondersteunt nu geotagging. Ook is de app tijdelijk in de aanbieding.

true hdrDe iPhone-applicatie TrueHDR heeft een paar dagen geleden een update gekregen. Bovendien werd de applicatie geselecteerd voor Apple’s App Strore Hall of Fame en dat is de reden waarom de ontwikkelaar nu een flinke korting geeft. TrueHDR is tijdelijk met een korting van 50 procent te krijgen. De app is bedoeld voor iOS 4.1 en geeft je wat meer mogelijkheden bij het maken van HDR-foto’s dan de functie die standaard op de iPhone 4 zit. In de laatste update is tevens geotagging toegevoegd.

Bij TrueHDR kun je kiezen voor een natuurlijke of een enhanced modus, waarbij het effect van HDR nog iets sterker is doorgevoerd. HDR staat voor High Dynamic Range (WikiPedia) en levert foto’s op die er bij verschillende lichtomstandigheden beter uitzien. Vooral bij moeilijke lichtval kan HDR een uitkomst bieden. TrueHDR levert net als de soortgelijke app Pro HDR relatief goede foto’s op. Het verschil is dat TrueHDR er relatief langer over doet, maar dat de kwaliteit in vergelijking met Pro HDR wel iets beter is.

In de laatste update van TrueHDR is zoals gezegd geotagging toegevoegd. Ook zijn er betere uitlijningsalgoritmen van foto’s en verbeteringen in de lichtmeting doorgevoerd.

Downloaden: TrueHDR (tijdelijk €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2011, 11:50
Categorie Fotografie en video
Onderwerp hdr

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.