iPhone game-update #28: Devil May Cry, Sacred Odyssey en Slice It!

iPhone game-update #27: Devil May Cry, Sacred Odyssey en Slice It! Elke dag houden we bij iPhonelcub onze lezers op de hoogte van het laatste gamenieuws.
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

slice itTerug van weggeweest. Onze excuses voor de afwezigheid, maar nu we er toch zijn hebben we meteen wel een aantal leuke nieuwtjes voor je. Zo schijnt Devil May Cry per direct in de App Store klaar te liggen, verschijnt het bericht dat Gameloft’s Sacred Odyssey gratis te downloaden is en krijgt de populaire game Slice It! een enorme update. Sit back and relax!

Devil May Cry 4 nu in de App Store

DMCDat Capcom aan Devil May Cry 4 Refrain werkt was al een tijdje bekend, maar dat de game nu al in de winkel komt te liggen is een nieuwtje voor ons. Op het moment van schrijven is het avontuur van Dante nog niet in de Nederlandse App Store te vinden, maar in de Nieuw-Zeelandse Store is de game inmiddels gelandt, dus binnen een paar uurtjes zal je de game waarschijnlijk zien verschijnen. Het spel is een remake van het vierde deel uit de befaamde Devil May Cry serie en zal waarschijnlijk voor €1.59 van eigenaar wisselen.

Sacred Odyssey gaat gratis

sacred-odysseyHollanders en gratis. Het volgende bericht klinkt misschien goed in de oren, maar is toch minder interessant dan je denkt. Sacred Odyssey, die game van Gameloft die zoveel op Zelda lijkt, zal namelijk gratis te downloaden zijn. Het addertje in het gras is dat de game je na vijftien minuten zal vragen de volledige versie van maar liefst vijfenhalve euro aan te schaffen. Het voordeel aan deze constructie is dat je de game even kan uitproberen vooraleer je de keuze maakt om hem aan te schaffen. Handig toch?

Slice It! krijgt een update

slice it 2Het immer populaire puzzelspel Slice It! krijgt een update. Het spel krijgt er een aantal nieuwe skins bij en daarnaast zijn er nog een twintigtal nieuwe levels te spelen. In Slice It! at et allemaal om het knippen van bepaalde vormen. Hoe preciezer je dit doet, des te meer punten je aan het eind van de rit krijgt. Download dit geinige spelletje vandaag nog via de onderstaande link.

Download: Slice It! (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2011, 16:53
Categorie Games
Onderwerpen capcom, gameloft, slice it

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.