Voetbal.nl lanceert iPhone-applicatie

Voetbal.nl heeft een eigen iPhone-applicatie gelanceerd, met uitslagen, standen en lokale informatie over amateurvoetbal.

voetbal.nlVoetbal.nl heeft een eigen iPhone-applicatie uitgebracht, gericht op amateurvoetbal. Je kunt er de stand, uitslagen en een speelschema van de amateurcompetities mee bekijken. De app blijkt na het opstarten en inloggen nogal eens te crashen, dus wees gewaarschuwd. Om de app te kunnen gebruiken moet je bovendien een account hebben op voetbal.nl. De app is gedurende het hele KNVB-amateurseizone 2011/2012 te gebruiken. Na het inloggen ga je snel naar Mijn Teams, Mijn Poules en Mijn Clubs. De app toont ook afgelaste amateurwedstrijden, bevat een scorebord met uitslagen en standen van de landelijke competities, zoals Eredivisie, Jupiler League en KNVB Beker.

Voetbal.nl laat je een lijst zien van alle amateurclubs, met de bijbehorende uitslagen per team. Je kunt zelf een foto of wedstrijdverslag toevoegen of de foto’s en verslagen van anderen bekijken. Moet je naar een voetbalwedstrijd (als speler of toeschouwer), dan kun je in de app het adres van de accomodatie terugvinden, inclusief aanvullende gegevens. Er is een koppeling met Google Maps om snel het adres van de accomodatie te vinden.

Downloaden: Voetbal.nl (€1,59)

voetbal iphone app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2011, 12:44
Categorie Sport
Onderwerpen sport, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.