Speedclock: snelheid meten met je iPhone

SpeedClock maakt van je iPhone een snelheidsmeter. Je kunt zien hoe snel een auto voorbijrijdt, een hond rent of een skiër voorbij vliegt.

iphone speed radarDe applicatie Speedclock is tijdelijk gratis te downloaden en is handig voor mensen die de snelheid van een auto, boot, skiër, fietser, rennende hond of ander bewegend object willen meten. Je houdt de iPhone-camera in de richting van het bewegende object en de applicatie voert een meting uit. De app is ook geschikt om afstanden te meten en heeft een bewegingsdetector. Om als snelheidsradar te gebruiken stel je de afstand tot het object in, dat je wilt meten. Hou de iPhone stil en de snelheid wordt automatisch getoond. Je kunt de gevoeligheid instellen voor verschillende situaties, zoals grote en kleine objecten of beweging op de achtergrond.

Met de bewegingssensor kun je een timer starten en stoppen, bijvoorbeeld als je rondjes wilt meten bij hardlopers, auto’s of paarden. Als je deze app gratis wilt hebben, moet je snel zijn, want de gratis weggeefactie is maar tijdelijk (en controleer voor je klikt of de app nog steeds gratis is).

Tip: let op dat je de afstanden op meter en km/h instelt, om te voorkomen dat je niet-metrische eenheden in beeld krijgt.

Downloaden: Speedclock (tijdelijk gratis)
Via: iPhone-ticker

speedclock iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2011, 12:49
Categorie Diensten
Onderwerp klok

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.