Voetbal International (VI) 11/12 versie 3.1 voegt meer pushmeldingen toe

De VI 11/12 app voor de iPhone is uitgebreid met meer soorten pushmeldingen. Je kan nu een bericht krijgen van de applicatie als de opstelling bekend is, als er kaarten vallen of als er wissels worden gedaan.

Voetbal International VI 11-12 voor iPhone iPod touchDe voetbalapplicatie VI 11/12 van Voetbal International is geüpdatet naar versie 3.1. De nieuwste versie zorgt ervoor dat het ontvangen van pushberichten standaard aan staat zodra je het Plus-pakket van 1,59 euro in-app hebt gekocht. Je moet nog steeds per wedstrijd aangeven of je pushberichten wilt ontvangen, maar de mogelijkheden daarvan zijn flink groter geworden. Je kan per club aangeven welke pushmeldingen je van een wedstrijd wilt ontvangen.

Je voorkeuren kun je aangeven onder de Alerts-knop helemaal bovenaan in het Stats-tabblad. Daar stond tot voor kort enkel een schuifje met de optie om notificaties aan of uit te zetten. Nu kun je aangeven of een bericht geluid mag maken, of je een pushbericht wil ontvangen bij elke nieuwe VI-headline én kun je clubs invoeren waarvan je tot in detail kan aangeven welke gegevens je ervan doorkrijgt.

Zo kun je een pushbericht instellen voor elk nieuwtje en elke transfer van de club. Daarnaast zijn er zes aspecten van een wedstrijd waarover je een pushbericht kan ontvangen. Standaard zijn de aftrap, de doelpunten en eindstand geactiveerd. Die gegevens kreeg je in de vorige versies ook al door van de app. Vanaf 3.1 heb je daarnaast de keuze de opstelling vooraf een wedstrijd en kaarten en wissels tijdens een wedstrijd ook te laten pushen. In het geval van de Eredivisie is de opstelling vooraf trouwens iets bijzonders: daarbij krijg je profielfoto’s van de spelers en bankzitters te zien.

Andere verbeterpunten van de VI 11/12-app zijn een soepeler lopende nieuwssectie, een overzichtelijkere pagina van de VI Tranfsers-uitbreiding (€0,79 in-app) en er zijn enkele bugs uit gehaald. Vooral de optie om nieuwsberichten te ontvangen van clubs die je voorkeur genieten, zal een opsteker zijn voor de fanatieke voetbalfan.

Downloaden: VI 11/12 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2011, 14:24
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen voetbal, voetbal international

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.