Album App: Nederlandse fotoalbum-maker dit weekeinde gratis

Met de Nederlandse iPad-applicatie Album App stel je eenvoudig een fotoboek samen om aan anderen te laten zien. Je kan de achtergrond aanpassen en tekst bij de foto's zetten.

Album App voor iPad fotoalbum makenWe hebben de Nederlandse applicatie Album App al even behandeld toen hij in mei dit jaar een dag lang gratis te downloaden was vanwege de AppEvent-actie. De app om fotoalbums te maken op de iPad sloeg meteen erg aan. Nu viert ontwikkelaar Dreamix haar 200.000ste download in de App Store en daarom is Album App het hele weekeinde gratis te downloaden. Met de toepassing kun je eenvoudig fotoalbums aan vrienden en familie laten zien.


Je kunt door de albums scrollen en kan ze bewerken en bekijken. Bij het maken van een album kun je een van de meegeleverde achtergronden kiezen of een eigen foto als achtergrond instellen. Daarnaast kun je een van de meegeleverde layouts gebruiken of naar eigen inzicht je foto’s rangschikken in het album, voorzien van tekst of een object. Album App levert meer dan 30 layouts mee. Zelfs het importeren van foto’s hoef je niet één voor één te doen, want Album App kan de foto’s ook importeren van Flickr of Facebook.

Downloaden: Album App (tijdelijk gratis, anders €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.