Voetbal-app VI 11/12 krijgt snel meer pushmogelijkheden

Voetbal International verbetert haar iPhone-app VI 11/12 in een aankomende update. Dan wordt het scala aan gewenste pushberichten per wedstrijd uitgebreid naar kaarten, aanvang en opstelling.

VI 11-12 update aanstaande voor iPhoneEr staat een update voor de voetbal-app VI 11/12 op stapel die de huidige problemen met pushberichten oplost en nog veel meer mogelijkheden tot nieuwe pushberichten doorvoert. Dat meldt Michel de Nooijer van Voetbal International aan iPhoneclub. Hij legt ook uit waaraan het ligt dat niet alle gebruikers momenteel live pushberichten ontvangen van de wedstrijden, terwijl ze daar in de applicatie wel voor betaald hebben.

Hoewel de officiële applicatie van Voetbal International gratis is, moet er 1,59 euro in-app betaald worden aan een zogenoemd PLUS-pakket om livestanden van voetbalwedstrijden te ontvangen. Per wedstrijd kan de gebruiker aangeven of hij of zij die pushberichten van een wedstrijd wil hebben. Dat ging echter niet bij iedereen goed. De Nooijer:

“Het selecteren van pushberichten voor een wedstrijd lukte wel, daar ging niks fout in. Alleen staat het ontvangen van die berichten van zichzelf uit in de app, óók na aankoop van het PLUS-pakket. In de update zorgen we ervoor dat het schuifje om Alerts te ontvangen automatisch aan staat.”

De update lijkt wat laat te komen voor mensen die hun toevlucht ondertussen namen bij bijvoorbeeld de gratis Telesport Voetbal App van de Telegraaf, die gratis pushberichten verstuurt. Misschien is het daarom dat Voetbal International de pushmogelijkheden in de update kostenloos uitbreidt:

“Na de update is er een complete set pushberichten waarvan je kan aangeven of je ze wil ontvangen: aftrap, doelpunten, kaarten en opstelling. Dat kan worden ingesteld op wedstrijdniveau en automatisch ingesteld worden bij je favoriete club. We bieden ook de mogelijkheid om een half uur van tevoren de opstelling van beide teams aan een wedstrijd mee te krijgen. In het geval van de Eredivisie – veruit onze belangrijkste competitie – zie je daarbij ook foto’s van spelers.”

De update voor VI 11/12 wordt over enkele uren ingediend. De verwachting is dat de update binnen nu en twee weken te downloaden zal zijn.

Downloaden: VI 11/12 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2011, 17:39
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen voetbal, voetbal international

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.