Vliegveld-app FlightBoard is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft de vliegveld-app FlightBoard uitgeroepen tot gratis App van de Week. Met de app kun je vertrektijden en aankomsttijden van vliegtuigen volgen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

FlightBoard iconApple heeft de iOS-applicatie FlightBoard uitgeroepen tot App van de Week, waardoor je hem de komende week gratis kunt downloaden. Door in FlightBoard een luchthaven te kiezen, krijg je automatisch een bord met reisinformatie te zien. Hierdoor weet je in één oogopslag wanneer een bepaalde vlucht vanaf welke gate vertrekt. Je kunt zowel informatie over vertrekkende als over arriverende vliegtuigen opvragen.

FlightBoard screenshotFlightBoard ondersteunt zestienduizend luchthavens, waaronder de luchthaven van Schiphol, Eindhoven en Brussel. De getoonde informatie wordt iedere vijf minuten bijgewerkt, waardoor ook vertragingen of annuleringen worden getoond. Veranderingen in het reisschema worden aan de hand van kleurcodes aangegeven: is de tijd oranje, dan is er sprake van vertraging, terwijl een rode tijd wijst op een annulering.

Je kunt vluchten vanuit FlightBoard delen via Facebook, Twitter of e-mail. Heb je de iPhone-applicatie FlightTrack, dan kun je een vlucht op het vertrek- of aankomstbord ook daarin laden. Hierdoor kun je de vlucht van dit vliegtuig blijven volgen op de kaart. FlightTrack heeft een gratis versie, maar is in de eerste instantie een betaalde app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:46
Categorie Reizen
Onderwerpen app van de week, flighttrack

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.