FlightBoard verkozen tot Apple’s App van de Week

Apple heeft FlightBoard verkozen tot gratis App van de Week. Je kunt hem de komende week kosteloos downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

FlightBoardDe vliegveld-applicatie FlightBoard is door Apple verkozen tot App van de Week. Je kunt hem daarom de komende week gratis uit de App Store plukken. FlightBoard laat je een luchthaven kiezen, waarna je alle vertrek- en aankomstinformatie te zien krijgt. Je weet hierdoor in één oogopslag bij welke gate je moet zijn voor een vertrekkend of landend vliegtuig en of er sprake is van vertraging.

Je kunt vanuit FlightBoard zestienduizend luchthavens bekijken, waaronder ook de vliegvelden bij Schiphol, Eindhoven en Brussel. De informatie binnen de app wordt iedere vijf minuten ververst en wordt verduidelijkt met kleuren: is de vertrek- of aankomsttijd oranje, dan is er sprake van vertraging, terwijl rood wijst op een geannuleerde vlucht.

Het is mogelijk om vanuit FlightBoard een vlucht te delen met je vrienden, maar je kunt hem ook laden in de app FlightTrack. Deze laat je op een kaart het vliegtuig volgen. Dit is in de eerste instantie een betaalde app, maar er is ook een gratis probeerversie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:46
Categorie Reizen
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.