Vlaamse televisiedienst Stievie vandaag van start

De Vlaamse televisiedienst Stievie is van start gegaan. Voor 9,99 euro per maand kijk je live en terug naar tien Vlaamse televisiezenders.

Stievie mobiel tv kijken vandaag gelanceerd iOSStievie is vanaf vandaag voor iedereen in België te gebruiken. Voor 9,99 euro per maand kan je voortaan tien Vlaamse zenders live bekijken op de iPhone en iPad, én bekijk je programma’s van maximaal een week oud terug. Het gaat om de zenders VTM, een, vier, 2BE, Vitaya, vijf, Canvas, Ketnet, JIM en VTMKZOOM. Voordat je een abonnement afsluit, kan je de ‘Spotify voor Vlaamse televisie’ twee weken gratis proberen.

Je zal niet elk programma terug kunnen kijken met Stievie. Ingekochte programma’s uit bijvoorbeeld de Verenigde Staten zullen misschien niet altijd terug te zien zijn, in verband met regels die de programmaverkopers opleggen. Wel heb je in de applicatie een duidelijk onderscheid tussen live kijken en terugkijken en vind je een gids voor de programmering van de betrokken televisiezenders. De slagzin van Stievie refereert direct naar de manier waarop je zapt tussen de kanalen: ‘Swipe TV’.

Stievie programma kijken iOS

De dienst is vanaf halverwege dit jaar reeds te testen voor personen die zich daarvoor hebben aangemeld. De proefpersonen mogen de dienst niet twee weken, maar een maand lang gebruiken zonder te betalen. In de proefperiode konden in totaal 10.000 personen zich wagen aan de applicatie. Het is nu natuurlijk afwachten hoe de dienst zich zal houden voor het grote publiek. Behalve op iOS, kan je Stievie ook gebruiken op Android. Eerdere reacties op iPhoneclub wijzen erop dat de app ‘ideaal voor op reis’ is, wat betekent dat je de programma’s ook over de landsgrenzen nog kan kijken. Ook kan je Stievie bekijken op de Apple TV.

Meer informatie: Stievie.be

Downloaden: Stievie (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2013, 17:09
Categorieën Amusement, Belgische apps
Onderwerpen stievie, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.