Vind de goedkoopste producten via Red Laser, the ultimate Barcode Scanner

Je staat in de winkel en je wilt direct weten of het product dat jij zo graag wil hebben, wel de goedkoopste is. Daar is nu een oplossing voor: Occipital brengt Red Laser uit.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Je staat in de winkel en je wilt direct weten of het product dat jij zo graag wil hebben, wel de goedkoopste is. Daar is nu een oplossing voor. Occipital brengt Red Laser uit (bekend van de applicatie ClearCam). Red Laser is een applicatie waarmee je door het fotograferen/scannen van barcodes de goedkoopste variant van het product kan vinden.

De naam van de applicatie dankt zijn naam aan de lasers die normaliter de barcodes scannen. Bij de iPhone komt dat er niet aan te pas. Het gaat veel simpeler. Enige wat je hoeft te doen is de barcode via een guideline te fotograferen en de applicatie zoekt voor jou de goedkoopste prijs voor dat product. Dit principe kennen we ook van de ShopSavvy applicatie voor Android. De iPhone kent een soortgelijke applicatie: SnapTell. Deze scant ook foto’s van boekcovers en geeft detailgegevens van het betreffende boek weer.

Red Laser accepteert UPC- en EAN-barcodes. Bijna alle barcodes kunnen hiermee dus met de iPhone gescand worden. Niet alleen is de applicatie makkelijk, het stelt ontwikkelaars ook in staat om via een SDK gebruik te maken van de functionaliteit voor hun eigen applicatie. Erg goed initiatief. Verder kunnen er ook direct reviews van boeken en films bekeken worden. Heb je eenmaal het goedkoopste product gevonden, dan kan de mogelijkheid om het product aan je verlanglijstje toe te voegen natuurlijk niet ontbreken.

Hieronder is een eerste indruk te zien hoe de applicatie in zijn werk gaat.

In het filmpje werkt het scannen goed; maar natuurlijk zijn er al de nodige slechte reacties te vinden van mensen die vinden dat het waardeloos werkt. De makers raden een afstand van ca. 30 centimeter aan om je product te scannen.

De applicatie is vooralsnog alleen in de Amerikaanse App Store te krijgen, maar laten we hopen dat deze snel naar Nederland komt.

Downloaden: Red Laser ($1,99, alleen US App Store)

Via: GadgetVenue

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2013, 13:54
Categorie Diensten
Onderwerp skyscanner

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.