VikingFinder: andere Mobile Vikings-gebruikers vinden voor korting

VikingFinder is een iPhone-app die leden van Mobile Vikings laat zien naar wie ze goedkoop kunnen bellen en sms'en. De applicatie is gratis.

Mobile Vikings iPhone VikingFinderDe Belgische telecomprovider Mobile Vikings voegt de daad bij het woord. Vorige week introduceerde de provider nieuwe abonnementen, waarbij je een speciale behandeling krijgt voor het bellen en sms’en naar andere Mobile Vikings-leden. Je krijgt bovenop je nieuwe abonnement namelijk 60 belminuten en 300 sms-berichten per dag naar andere Vikings. VikingFinder is een nieuwe iPhone-app waarmee je kan zie wie uit je contactenlijst een Viking is.

Je logt in met je Vikings-account en kan dan je contactenlijst op de iPhone verbinden aan de app. De applicatie bekijkt dan wie al lid is. Die lijst krijg je vervolgens in de app te zien.

VikingFinder iPhone overzichten VikingFinder resync contacten

In de toepassing zie je aan de bovenkant van het scherm hoeveel minuten je die dag nog mag bellen naar die Vikings, en hoe veel berichten je ze nog mag versturen. Als je contactenlijst is bijgewerkt of vrienden van provider wisselen, kan je de lijst opnieuw synchroniseren.

Downloaden: VikingFinder (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2013, 21:30
Categorieën Belgische apps, Lifestyle
Onderwerpen bellen, mobile vikings, sms

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.