Video Genius: gratis videorecorder voor oudere iPhones

Video Genius is een nieuwe video-app voor oudere iPhones (eerste generatie en iPhone 3G). Je kunt er filmpjes met een bedroevende framerate van 4 tot 10 fps mee maken.

video geniusVideo Genius is een nieuwe applicatie voor mensen met een eerste generatie iPhone (ook wel iPhone 2G genoemd) en de iPhone 3G. Je kunt er videofilmpjes mee maken en dat is een functie die Apple pas sinds medio december in de App Store toestaat. Video Genius is ter introductie gratis te downloaden, maar het is nog even de vraag of je dat wilt. De applicatie heeft namelijk nogal wat beperkingen: bij een framerate van (slechts!) 10 fps kun je filmpjes maken van maximaal 40 tot 60 seconden. Wil je langere filmpjes, dan de framerate nog maar 4 fps.

video geniusDe lachende vrouw op de foto’s hiernaast is bovendien niet echt representatief voor de beeldkwaliteit die je bij Video Genius kunt verwachten.

In de App Store zijn betere alternatieven te vinden (iVideoCamera, Qik Camcorder), al zul je er wel tussen de €0,79 en €1,59 voor moeten betalen. Wil je experimenteren met filmpjes en nog geen geld uitgeven, dan is het downloaden van de 4MB grote applicatie te overwegen.

Downloaden: Video Genius (tijdelijk gratis)
Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2010, 20:30
Categorie Fotografie en video
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.