Qik Video Camera krijgt update met video-effecten

Qik Video Camera is een videocamera voor elke iPhone. Zowel op de iPhone 3GS als op de oudere iPhones kun je videofilmpjes maken. Een nieuwe update heeft effecten voor 3GS en delen via Facebook en SMS toegevoegd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

qik iphoneQik Video Camera is een applicatie waarmee je videofilmpjes op elke iPhone kunt maken. Net als bij de zojuist besproken applicatie Video Genius is Qik geschikt voor elk type iPhone, dus ook de eerste generatie. Er is echter een verschil: terwijl Video Genie niet verder gaat dan een framerate van 10fps, kan Qik maar liefst 15fps aan. Dat levert minder ‘schokkende’ beelden op en de applicatie heeft bovendien veel meer functionaliteit: er zitten functies in om de video via Facebook, e-mail of SMS te delen, er zijn effecten, je kunt inzoomen en de helderheid wijzigen. Is het geluid erg zacht, dan kun je zorgen voor een audioboost. Filmen in landschapsweergave kan natuurlijk ook.

Al met al heeft Qik Video Camera veel meer te bieden dan Video Genie. Neem bijvoorbeeld de effecten: je kunt zwart/wit of spiegeleffect toepassen, rood accentueren of een blauwfilter over je film gooien op de blauwe reuzen uit de film Avatar te simuleren. De effecten zijn meteen vanaf het videoscherm beschikbaar.

Downloaden: Qik Video Camera (€1,59)

qik video camera   qik video camera

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2010, 11:17
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen qik, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.