Viddy 1.7 wordt sneller en krijgt preview van effecten

De iPhone-app Viddy is geüpdatet naar versie 1.7.0 en die laat je video-effecten en soundtracks voorbeschouwen om je te laten zien hoe het eindresultaat wordt. Daarnaast is het afspelen van video's sneller geworden in de Instagram voor video.

Viddy voor iPhone en iPod Touch icoonDe ‘Instagram voor video’-app Viddy is bijgewerkt naar versie 1.7 en die maakt het filmpjes laden in de applicatie eindelijk sneller. Zowel je eigen video’s als de video’s van anderen starten sneller als je op de Play-knop drukt. Daarnaast kan je nu een foto uit je fotoalbum selecteren die je kan gebruiken als lokkertje om anderen je video mee te laten afspelen, ook al komt die foto helemaal niet in je video voor. Het is een aanvullende mogelijkheid op de al langer voorhanden zijnde optie om zelf een thumbnail uit je opname te selecteren om je video mee aan te kondigen.

Viddy iPhone effect toevoegenHandige verbeteringen naast de verbeterde snelheidsprestatie, zijn de previewfuncties van de video-effecten en de soundtracks vanuit de applicatie. Muziekstukjes kan je afspelen zonder je filmpje af te spelen, maar zijn ook meteen onder het filmpje te zetten door op de Play-knop te drukken als je een soundtrack hebt geselecteerd. Zo zie je snel een preview van het eindresultaat. Hetzelfde geldt voor effecten: je kiest een effect en in een renderingsvideo zie je al hoe het resultaat eruit gaat zien. Daarna kun je op de Play-knop drukken om de preview nog eens te zien. Je kan daarna zonder zorgen een ander effect of andere soundtrack selecteren.

Naast de update van de applicatie is ook de website van Viddy onder handen genomen. In een strak uiterlijk zie je daar de laatste featured video’s. Door in te loggen, zie je de timeline van video’s terug.

Eerder dit jaar vergaarde Viddy bekendheid omdat de app uit de App Store werd verwijderd vanwege erotische content.

Downloaden: Viddy (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2012, 15:25
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen effecten, soundtracking, viddy, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.