Voetbal International brengt grote EK-update uit

De iPhone-app van Voetbal International heeft een grote EK-update gekregen en die geeft de VI-app meteen een makeover. De applicatie geeft toegang tot video's van VI Oranje en je kan het voetbalnieuws per land lezen.

Voetbal International VI iPhone-appVoetbal International heeft haar grote EK-update uitgebracht. iPhoneclub mocht vroegtijdig proeven van de update en riep VI al uit tot de winnaar in onze grote vergelijkingtest van EK-apps. De update van de bestaande VI-app zorgt ervoor dat iedereen tijdens het Europees Kampioenschap gratis gebruik kan maken van de live pushnotificaties van de wedstrijden. De applicatie heeft daarnaast een aparte sectie met videofragmenten uit het opinieprogramma VI Oranje en je kan daarnaast per EK-land het laatste nieuws lezen.


VI noemt haar update 4.0 van de applicatie dé update van het jaar. Niet alleen is de app klaargestoomd voor het EK, hij gaat ook nog gehuld in een totaal vernieuwde interface. Met de knop linksboven op een pagina open je een overzichtelijk menu waarin je direct toegang hebt tot VI Oranje, nieuws, gegevens over het Nederlands elftal, andere landen, het overzicht van het EK 2012, Oefeninterlands, alle videofragmenten, radiofragmenten, Twitter en Facebook. Met knoppen bovenin kan je meteen VI Radio afspelen en de pushmeldingen instellen. Die kan je ontvangen voor wedstrijden van geselecteerde landen, belangrijk nieuws en elders in de app per wedstrijd.

In het EK 2012-overzicht vind je de livewedstrijden, het programma, de resultaten en de poulestanden van het EK. Met name de eerste sectie is onder handen genomen. Je krijgt per team de opstelling te zien, kan de winst voorspellen en ziet de laatste onderlinge resultaten aansluitend op het wedstrijdverloop.

Dat je een voetballand kan selecteren in de app en daarvan apart het laatste nieuws kan zien, is een functie die elke andere EK-app ontbeert. Ook zie je per land de eindstanden van de laatste wedstrijden, de groepsstand op het toernooi en de selectie. Bij een speler zie je geboorteplaats en -datum, lengte, gewicht en laatste interlands, maar een overzicht van totaal gespeelde interlands en doelpunten (of kaarten) ontbreekt helaas. Uit onze vergelijkingstest:

VI brengt een compleet aanbod van nieuws en video’s naast standaardinformatie als spelerslijsten, het wedstrijdprogramma en de poolstanden. Het is de meest complete en Nederlandstalige applicatie die je voor het aanstaande EK kan downloaden en daarmee onze winnaar van de test.

Downloaden: Voetbal International (gratis)

Lees ook: App Test: EK 2012-standen en wedstrijden op je iPhone – nu ook geüpdatet met EKUPDATE12 en Euro2012 By Heitinga

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2012, 15:16
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen ek 2012, euro-2012, voetbal, voetbal international
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.