VI Terugblik 2010-2011 nu te downloaden op de iPad

Het jaaroverzicht van de Eredivisie is nu te downloaden in de iPad-applicatie van Voetbal International: VI Tablet. Terugblik 2010-2011 kijkt terug per maand met tekst, foto's, audio en video.

VI Terugblik 2010-2011 op iPadHet overzicht van het afgelopen seizoen van de Eredivisie-voetbalcompetitie is nu te downloaden binnen de Kiosk van de iPad-applicatie van Voetbal International, VI Tablet. In de applicatie is alvast een preview te bekijken van het virtuele magazine die voor €2,99 euro als in app-aankoop kan worden aangeschaft. De iPad-special ‘Terugblik 2010-2011’ kijkt terug naar honderd opvallende momenten en doet dat aan de hand van foto’s, korte teksten, statistieken en audio van VI Radio en video’s van Voetbal International op de televisie.


Gebruikers van VI Tablet die push-instellingen aan hebben staan, kregen gisteren vlak na het kampioensduel Ajax – Twente en de bijbehorende laatste Eredivisieronde al een melding dat het Terugblik-magazine te downloaden is. Het magazine deelt het seizoen in maanden in, van augustus 2010 tot mei 2011.

Het Parool bracht gisteren ook een speciale krant uit, om terug te blikken op het kampioensduel tussen Ajax en FC Twente. Deze special is gratis binnen de app Het Parool HD te downloaden.

Downloaden: VI Tablet (gratis), special ‘Terugblik 2010-2011’ (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2011, 14:16
Categorie Kiosk
Onderwerpen tablets, terugblik, voetbal, voetbal international
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.