My Scrap Life: plakboek op de iPad

Plaatjes plakken en composities maken, dat kan met My Scrap Life voor de iPad. De plakboek-applicatie biedt talloze lettertypes, plakplaatjes, randen en een mogelijkheid voor foto's om een collage compleet te maken.

My Scrap Life plakboek voor de iPadOntwikkelaar Dirk Bost vindt het ontwikkelen van apps als My Scrap Life voor de iPad zo leuk, dat hij het vertikt om er veel geld voor te vragen. Zo staat te lezen in de App Store-omschrijving van deze nieuwe app. De introductieprijs van 79 eurocent gaat later omhoog naar het dubbele, maar er komen updates aan en je hoeft niet te betalen voor extra functies, schrijft Bost. My Scrap Life geeft je de mogelijkheid albums met plakplaatjes en foto’s samen te stellen.

Een geluidsloze demonstratievideo van de applicatie geeft al een hint van de functies die My Scrap Life heeft. Je maakt pagina’s op als een soort lijstjes met daarin een compositie van allerlei bonte kleuren, teksten en artwork. Je kan ook foto’s uit je camerarol plukken om in te voegen. De pagina’s die je hebt gemaakt kun je in de applicatie achter elkaar als een boek bekijken. Het is ook mogelijk om pagina’s te mailen of op te slaan in de camerarol.

De beloofde aankomende updates zullen scrappers goed uitkomen. AppAdvice ontdekte dat de applicatie vooralsnog vooral veel plakplaatjes over school en opgroeien heeft. Vermoedelijk verschilt de app daarom nog niet veel van Kids Corner, een plakboek-app van Dirk Bost gericht op kinderen.

Downloaden: My Scrap Life (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2011, 14:30
Categorie Lifestyle
Onderwerpen plakboek, scrapbook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.