VI Tablet vernieuwd: wedstrijden van vandaag bekijken

De Voetbal International iPad-app VI Tablet is aangepast en biedt nu een overzicht van de wedstrijden die vandaag gespeeld wordt. Daarnaast legt de app stapsgewijs uit hoe je eerdere in-app aankopen overzetten.

vi-tabletUit ons aparte vorige bericht over het voetbalmagazine Hard Gras en de aparte voetbalboeken-app VI Boeken Digitaal kon je het misschien al afleiden. Voetbal International heeft haar VI Tablet-app vernieuwd met een inlogmogelijkheid zodat je de aankopen van Hard Gras-nummers en boeken die je in de app hebt gekocht, kan overhevelen naar de nieuwe apps. Tegelijk is er optie toegevoegd om de voetbalwedstrijden van vandaag te bekijken.

Daarmee kruipt VI Tablet qua functionaliteit dichter tegen de iPhone-app aan, die zich ook toelegt op de actualiteit en wedstrijden die gespeeld worden. Je vindt de nieuwe functie onder het tabblad Kies competitie, waar ‘Wedstrijden van vandaag’ als bovenste optie staat aangegeven. Als je op een wedstrijd drukt, word je gewezen op een in-app aankoop van 1,59 euro voor live pushberichten tijdens de wedstrijden en uitgebreide wedstrijdgegevens.

In de App Store-omschrijving van de nieuwe apps Hard Gras en VI Boeken Digitaal, lees je stapsgewijs hoe je de in-app aankopen van de geüpdatete versie van VI Tablet kan overzetten naar de aparte apps. Ook in VI Tablet zie je een introductiescherm dat je daarbij helpt.

Downloaden: VI Tablet (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2012, 21:37
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen tablets, voetbal, voetbal international

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.