VI-app klaargestoomd voor seizoen 2011-2012

De Voetbal International-app VI 11/12 voor de iPhone en iPod touch is vernieuwd en is nu voor iedereen gratis. Als je van live-standen en transfers gebruik wilt maken, moet je echter bijbetalen.

VI 11-12 voor iPhone iPod touchMet ingang van vanochtend is de applicatie VI Lite 10/11 geüpdatet en omgesmeed tot VI 11/12. Er is geen Plus-versie meer beschikbaar van de applicatie van Voetbal International. Aanvullende gegevens zoals live-statistieken en de transferdeals voorafgaand aan de Europese competities, zijn nu vanuit de applicatie te kopen. Nieuw en voor iedereen beschikbaar zijn de video- en audiofragmenten van Voetbal International op tv en VI Radio.

Het transferoverzicht houdt actueel al het transfernieuws per topcompetitie bij. Spelers die van club verruilen kunnen gesorteerd worden op club of type en van en naar. Zo kun je bijvoorbeeld in één oogopslag zien met wie FC Twente zich versterkt heeft en wie er allemaal zijn weggegaan bij RKC. Bij elke speler staan persoonlijke details en het profiel van de transfer. De in-app aankoop kost 79 eurocent en geldt – duidelijk vermeld – alleen voor de zomertransfers. In de winterstop biedt deze update dus geen informatie meer over de huurlingen die Tottentam Hotspur haalt.

In het tabblad stats tref je de wedstrijden die de afgelopen week en komende week op het programma staan en stonden. Je hebt toegang tot de voor de hand liggende topcompetities, de Topklasse, de KNVB Beker, het Nederlands Elftal en de grote toernooien. Daarnaast kun je de competities van allerlei andere landen, van Argentinië tot en met Finland bekijken. Onbetaalde gebruikers zien echter alleen de laatste uitslagen, het programma en de competitiestand.

Je moet VI PLUS 11/12 in-app kopen om te profiteren van live-standen en de gevisualiseerde opstellingen voorafgaand aan een wedstrijd. Na die aanschaf van 1,59 euro zie je ook wie er op de bank zit, hoeveel toeschouwers er aanwezig zijn en wie de scheidsrechter is. Naast de wedstrijdgebeurtenissen worden ook de nieuwsberichten van je favoriete Eredivisie- en Jupiler League-clubs gepusht. Het laatste onderdeel van de in-app aankoop VI PLUS 11/12 is de VI Voetbalquiz met meer dan 250 vragen, waarbij je jouw stand met die van je vrienden kan vergelijken.

Voor alle duidelijkheid: VI 11/12 is dus geen nieuwe applicatie, maar is een hernoemde update van VI Lite 10/11. Er komt geen aparte VI Plus 11/12-applicatie voor de iPhone.

Downloaden: VI 11/12 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2011, 13:07
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen voetbal, voetbal international

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.