Street Fighter IV Volt krijgt nieuwe personages, Final Fight afgeprijsd

Capcom voegt twee nieuwe personages toe aan Street Fighter IV Volt. Fei Long en Yun verschenen eerder al op de console. Zowel Street Fighter IV en Final Fight zijn momenteel afgeprijsd op de iPhone.

Street Fighter IV VoltCapcom heeft twee nieuwe personages toegevoegd aan de iPhone-versie van het bekende vechtspel Street Fighter IV Volt. Wanneer je de game update via de App Store vind je automatisch Yun en Fei Long in het nu 22-personages tellende raster aan vechters. De keuze voor deze twee personages is bijzonder: Fei Long verscheen namelijk al in de originele Street Fighter IV op spelcomputers, terwijl Yun pas zijn opmars maakte in de Arcade Edition. Street Fighter IV Volt en Final Fight zijn bovendien flink afgeprijsd.

In de App Store vind je naast Street Fighter IV Volt ook ‘gewoon’ Street Fighter IV. Die eerste is een verbeterde versie dan de tweede, met meer personages en een online speelmodus. Het is een trend die Capcom op alle platformen doorzet: zo zijn er inmiddels drie versies van de consolegame in de winkel te vinden, met een vierde op komst.

Vechters Yun en Fei Long zijn gratis toevoegingen in het spel, die in het spel kunt verwachten nadat je een update van de app hebt doorgevoerd. Vooral Fei Long is voor iedereen die niet bekend is met Street Fighter bekend en grappig personage: deze shirtloze straatvechter is zwaar gebaseerd op Kung Fu-legende Bruce Lee.

De update valt samen met een kortingsactie van Capcom in de App Store. Om die reden is Street Fighter IV Volt tijdelijk afgeprijsd. Je betaalt voor het spel nu €2,39, in plaats van de gewoonlijke €5,49. Deze actie eindigt op 19 september. Ook Final Fight, een port van het klassieke arcadespel, is om deze reden tijdelijk verlaagd in prijs. Hier betaal je nu €0,79 voor.

Downloaden: Street Fighter IV Volt (€2,39)
Ook genoemd: Final Fight (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2011, 13:33
Categorie Games
Onderwerp capcom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.