Update voor Tweetbot: mute twitteraars een dag tot maand

Tweetbot 1.5 die vandaag is uitgebracht geeft een mute-functie aan de Twitter-applicatie voor de iPhone. Dat betekent dat je nu gebruikers een dag, week of maand het zwijgen op kan leggen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Tweetbot twitteraar muten iPhone iPod touchDe Twitter-applicatie Tweetbot heeft een update gekregen met een noemenswaardige nieuwe functie. In de zonet uitgebrachte versie 1.5 kun je twitteraars een dag, een week of zelfs een maand lang de mond snoeren met de mute-functie. Het is een functie die bijvoorbeeld van pas kan komen als iemand een tijd lang veel teveel tweet, maar te interessant is om te ontvolgen. De mute kan op elk moment ongedaan worden gemaakt. Andere vernieuwingen in 1.5 zijn dat de URL-inkortservice t.co wordt ondersteund en voortaan als standaard staat ingesteld. De maker claimt dat er eveneens ondersteuning is voor internationale hashtags.

Een extra toevoeging is dat je enkele direct messages kan archiveren door ze naar jezelf (of naar iemand anders) te e-mailen. Tenslotte zijn er wat bugfixes uit Tweetbot gehaald met ingang van versie 1.5.

Tweetbot is niet de snelste en meest veelzijdige toepassing voor Twitter, maar ziet er erg fraai uit en werkt aangenaam.

Downloaden: Tweetbot (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 augustus 2011, 17:40
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen mute, tweetbot, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.