Update voor Tweetbot: headerplaatje tonen en locatie aanpassen

Tweetbot voor iPhone heeft een update gekregen. Je kunt nu handmatig je locatie instellen voor een POI toe te voegen en het headerplaatje van Twitter wordt voortaan getoond. Ook zijn er een aantal bugfixes doorgevoerd.

tweetbot plaatjeTweetbot voor iPhone heeft vanavond een update gekregen. Veel lijkt het niet om het lijf te hebben, als je de update-omschrijving leest: er zijn maar drie vernieuwingen. Maar ze maken de app wel een stuk mooier en handiger in gebruik. Ten eerste de ondersteuning voor headerplaatjes. Twitter ondersteunt sinds kort een optie om headerplaatjes in te stellen, net als bij Facebook het geval is. Als iemand je account bekijkt zal het headerplaatje voortaan worden getoond.

Het instellen van je headerplaatje doe je via de Twitter-website, niet via de app. Meer in de praktische hoek vinden we de andere functie: het aanpassen van je locatie. Twitter bood altijd al de mogelijkheid om je locatie op te nemen in een tweet. Daarbij was er eigenlijk weinig keuze: je kon de GPS-coördinaten gebruiken of één van de standaard aanwezige POI’s aantikken. Maar vaak stond het café of andersoortige locatie er nét niet in. Daar kun je nu eigenhandig iets aan doen: de update van Tweetbot geeft je de mogelijkheid om de locatie handmatig aan te passen.

Tenslotte zijn er nog wat bugfixes en kleine verbeteringen doorgevoerd. Toegegeven, het zijn geen spectaculaire veranderingen, maar het maakt de populaire Twitter-app (gemiddeld 4,5 sterren) nog net even iets beter.

Downloaden: Tweetbot voor Twitter (€2,69)

tweetbot header   tweetbot locatie wijzigen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2012, 19:59
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen tweetbot, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.