Theme Park voor iPhone en iPad nu in het Nederlands

Het pretparkspel Theme Park heeft een update gekregen, waardoor de game voortaan ook in het Nederlands gespeeld kan worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Theme Park iconDe freemium pretparkbouwer Theme Park heeft een update gekregen, waardoor alle teksten in de game voortaan Nederlandstalig zijn. De nieuwe versie voegt ook ondersteuning voor de iPhone 5 toe, waardoor het spel voortaan gebruik maakt van de volledige resolutie van het langere scherm. Een rits extra niveaus moet het mogelijk maken om tot level 99 door te spelen, iets dat je doet met extra bijgevoegde missies. Je kunt ook een aantal nieuwe attracties in je park bouwen.

De Theme Park-spellen waren in een grijs verleden geroemde simulatiegames, waarin je een eigen pretpark moest bouwen en beheren. Theme Park concurreerde vooral met Rollercoaster Tycoon, waarvan in 2013 ook een iOS-versie in de App Store verschijnt. De iPhone-variant van Theme Park is een freemium-spel en steekt daardoor anders in elkaar dan het origineel, waarbij een level een doel kon hebben. Het iOS-spel laat je eindeloos doorspelen, met als enige doel het bereiken van het maximum level. Je downloadt het spel gratis en kunt via in-app aankopen extra geld aanschaffen om het spelproces te versnellen.

Downloaden: Theme Park (gratis, met in-app aankopen)

Theme Park Nederlands

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2012, 19:03
Categorie Games
Onderwerp pretpark

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.