Update voor Jetpack Joyride: Fruit Ninja-kostuum en scores zien

De highscore game Fruit Ninja voor de iPhone, iPod touch en iPad heeft een update gekregen met nieuwe kostuums, nieuwe jetpacks en markeringen waarmee je andere highscores ziet tijdens het vliegen.

Jetpack Joyride splashscreenHet verslavende highscore-spelletje Jetpack Joyride van de makers van Fruit Ninja is voorzien van een update voor de iPhone, iPod touch en iPad. De grootste toevoeging die iedereen aangaat is dat je nu de highscores van anderen kunt zien terwijl je speelt. Terwijl je lasers, elektriciteit en raketten ontwijkt met je jetpack, zie je markeringen in beeld staan die aangeven dat een Game Center-vriend tot een bepaald punt is gekomen. Het kan de spanning flink verhogen.

De vorige grote update van Jetpack Joyride dateert van 12 september en die voegde nieuwe machines toe waarin je jezelf kon vervoeren en nieuwe spullen in de in-game winkel. Jetpack Joyride in actieVersie 1.1.5 zet die trend door. Zo kan je nu in de virtuele winkel het kostuum van Fruit Ninja’s Sensei kopen om te dragen tijdens het spelen. Ook een koninklijke cape of een zilveren robotpak staan tot je beschikking, als je maar genoeg munten hebt gespaard om ze te kopen.

Naast de kostuums zijn er ook twee nieuwe jetpacks: een afterburner van chroom en het ‘golden piggy pack’, dat een gouden spaarvarken op je rug monteert. Ze kosten maar 30.000 en 50.000 muntjes per stuk – dat heb je natuurlijk zo bij elkaar gespaard…

De laatste toevoeging is dat je nieuwe highscores kan plaatsen op Twitter en Facebook om je vrienden uit te dagen voor een nieuwe recordpoging. En dan maar hopen dat ze in hun potjes niet voorbij jouw markering vliegen.

Downloaden: Jetpack Joyride (€0,79, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2011, 13:08
Categorie Games
Onderwerpen halfbrick, highscore, jetpack joyride, ninja

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.