Unbound HD: foto’s op Dropbox beheren op de iPad

Unbound HD is een app om op je iPad foto's te beheren die je op Dropbox opslaat. Je kunt albums beheren, foto's uploaden en foto's via AirPlay afspelen.

Unbound HDUnbound HD belooft een snelle en simpele fotobeheerder voor de iPad te zijn. Je kunt net als bij de gisteren besproken app Heliog fotoalbums van Dropbox bekijken en beheren. Unbound HD is geschikt om foto’s te uploaden, albums te maken, foto’s te wissen of per e-mail naar anderen te sturen. Met Unbound HD kun je ook foto’s offline opslaan, afdrukken via AirPrint of afspelen via je Apple TV. Diashows bekijken en een wachtwoord instellen om te voorkomen dat anderen in je foto’s kunnen koekeloeren, kan ook.

Ook als je offline bent kun je je foto’s in volledige resolutie bekijken of streamen naar je Apple TV via AirPlay. Wil je foto’s uploaden naar je Dropbox-account, dan kan dat batchgewijs. Ook te gebruiken in combinatie met de iPad Camera Connection Kit. Foto’s kun je vanuit Unbound HD meteen exporteren naar andere foto-apps zoals Colorsplash en PhotoToaster. Een verschil met Heliog: je moet de iPhone-versie van Unbound HD apart kopen.

Downloaden: Unbound HD for Dropbox (€1,79, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 januari 2013, 22:10
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen camera, dropbox, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.