Twizzi: vind een vakman met Belgische iPhone-app

Met de iPhone-app Twizzi.be vraag je direct offertes op van vakmannen voor je klus. Je krijgt de resultaten ook te zien in de applicatie.

Twizzi iPhone vakman zoekenDe grote Belgische website Twizzi.be, waarmee je op zoek kan gaan naar een vakman of je zelf kan aanmelden als vakman, heeft een officiële iPhone-app gekregen. De applicatie is erop gericht dat je zo snel mogelijk offertes kan ontvangen voor de klus die je hebt. Je selecteert een of meerdere foto’s en beschrijft dan de opdracht en je locatie zo gedetailleerd mogelijk. Vakmannen en bedrijfjes kunnen zich vervolgens vastbijten in de klus en je een offerte sturen. In de app zie je wie het goedkoopst is en kies je wie klus krijgt.

Nou ja, er komt net iets meer bij kijken voordat je offertes kan aanvragen dan. Behalve een foto en omschrijving doorgeven, selecteer je een rubriek waaronder de klus te scharen valt, geef je je postcode en mailadres door en bepaal je de regels. Wil je betalen per uur, per vierkante meter of via een totaalprijs? Je kan een deadline geven voor de klus tot maximaal twee maanden na dato en kan aangeven dat je zelf voor de materialen zorgt.

Twizzi opdracht terras huis Twizzi.be offertes

Een oproep voor offertes plaatsen is als het goed is geen geroep in de leegte in Twizzi. De website oppert dat er meer dan 6300 vakmannen staan ingeschreven op de site, en dat er bovendien al meer dan 51.600 klusjes zijn geopperd. Het opvragen en ontvangen van offertes is gratis, en net als op de website krijg je ze in de applicatie onder elkaar gepresenteerd met prijs en bedrijfslogo, profielen en kwaliteitsbeoordelingen van andere gebruikers vermeld. Je kan in de app contact opnemen met een vakman in een privéchat en daar kan een deal eveneens worden beklonken.

Een vergelijkbare applicatie voor Nederland is Werkspot.

Downloaden: Twizzi (gratis, iPhone, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2013, 8:41
Categorieën Belgische apps, Productiviteit
Onderwerpen twitter, werk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.