Twitterrific voor Twitter kan tijdlijn syncen via Tweet Marker

Twitterrific heeft een update gekregen, met de mogelijkheid om de positie in je tijdlijn nu te synchroniseren tussen meerdere versies van de app. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Tweet Marker.

twitterrific new tweetDe wereld van Twitter-apps lijkt soms te bestaan uit Tweetbot en de officiële Twitter-app, maar er zijn natuurlijk nog meer apps waarmee je Twitter op je iPhone kunt gebruiken. Twitterrific is eigenlijk al een oudgediende. De app is inmiddels al bij versie 4.3 beland en heeft nu in de meest recente update een aantal verbeteringen gekregen. Zo kun je je positie in de tijdlijn voortaan synchroniseren met alle versies van de app, via Tweet Marker. De Tweet Marker-functie schakel je in via het instellingenscherm.

twitterrific iphoneJe kunt aangeven of je de gesynchroniseerde positie wilt zien of automatisch wilt scrollen naar de positie bij een refresh. Er zijn ook een paar verbeteringen van bestaande functies doorgevoerd. Zo is er nu verbeterde afhandeling van t.co en Twitter-foto’s, ondersteuning voor het inline weergeven van campl.us-afbeeldingen. En verbeterd afhandelen van fouten die te maken hebben met de onjuiste tijdsinstelling en tijdzones. Grafisch is de app ook iets mooier gemaakt, wat de pop-overs, tijdlijn en knoppen betreft.

Linkjes naar Instagram-blogs openen nu correct in de browser en er is een label voor Voice Over toegevoegd, voor mensen die visuele beperkingen hebben. Twitterrific was lange tijd een populaire app voor de iPhone. Tegenwoordig is het alweer een tijdje een universele app, die ook voor de iPad is geoptimaliseerd.

Downloaden: Twitterrific for Twitter (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2011, 10:44
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen twitter, twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.