Twitterrific bereidt zich voor op de iPad

Iconfactory gaat een aangepaste iPad-versie van Twitterrific maken. Ze hopen daarmee klaar te zijn op het moment dat de iPad in de winkel komt.

twitterrificIconfactory, de ontwikkelaar van de applicatie Twitterrific, is van plan om een iPad-geoptimaliseerde versie van de applicatie gereed te hebben op het moment dat de iPad in de winkel komt. Iconfactory is de eerste ontwikkelaar van een Twitter-applicatie, die dit aankondigt. Andere ontwikkelaars hebben zich er nog niet over uitgelaten. Sinds de dag waarop de iPad werd aangekondigd is Iconfactory al bezig met een aangepaste app. Ze hopen op tijd klaar te zijn en hebben bewondering voor een bedrijf als Omni Group: die kondigden aan dat ze meerdere applicaties voor de iPad beschikbaar willen hebben.

Als de iPad een apparaat wordt dat mensen op de bank thuis gaan gebruiken, dan is Twitter wel één van de beoogde toepassingen. Twitterrific is een van de populairste Twitter-clients voor de iPhone. Er is een gratis en een betaalde versie (€3,99). Iconfactory is trouwens ook nog bezig met een compleet nieuw product voor de iPad, dat later in het voorjaar beschikbaar komt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 februari 2010, 0:41
Categorie Uncategorized
Onderwerpen ipad, twitter, twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.