Adobe Acrobat Connect Pro Mobile: Adobe brengt eerste eigen Flash CS5-applicatie uit

Adobe heeft voor het eerst een native applicatie uitgebracht, die ze met Flash Professional CS5 en de Adobe Packager voor iPhone hebben gebouwd. Met de applicatie Adobe Acrobat Connect Pro Mobile kun je webconferenties op de iPhone bijwonen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

adobe acrobat connect pro mobileAdobe heeft een nieuwe iPhone-applicatie uitgebracht, waarmee ze meteen laten zien hoe makkelijk het is om met Flash CS5 een applicatie te bouwen. De nieuwe applicatie Connect Pro Mobile is bedoeld om verbinding te maken met de webconferentie-oplossing Connect Pro. Via de mobiele applicatie kun je live presentaties bekijken en beluisteren en meekijken als iemand het scherm deelt. Je kunt ook zien welke andere personen deelnemen aan de bijeenkomst en live met hen chatten. Is er een webcam aanwezig, dan kun je meekijken wat de anderen aan het doen zijn. PDF-documenten en video’s zijn ook onderling te delen.

De videoconferences kunnen via Mac, Windows, Linux en Solaris worden bijgewoond. Dankzij de introductie van deze mobiele app komen daar ook de iPhone en iPod touch als ondersteunde apparaten bij. Mocht je de Connect Pro-applicatie willen gebruiken en niet in bezit zijn van een account, dan kun je een 30-daagse proefperiode beginnen via de productpagina Connect Pro van Adobe.

adobe connect pro mobile

Adobe heeft de applicatie gebouwd met Flash Professional CS5 Beta en gepubliceerd als een native iPhone-applicatie. Ze gebruikten daarvoor de Adobe Packager voor iPhone, een hulpmiddel dat afgelopen oktober werd gedemonstreerd. Het is de eerste iPhone-applicatie die Adobe zelf op deze manier heeft gemaakt. Ook externe ontwikkelaars kunnen er straks gebruik van maken.

Downloaden: Adobe Acrobat Connect Pro Mobile (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2010, 20:50
Categorie Zakelijk
Onderwerpen adobe, flash, vergaderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.