TwinGo! is nieuwe puzzelgame van Chillingo

TwinGo! is een nieuwe puzzelgame van ontwikkelaar Chillingo. In het spel is het de bedoeling dat je met twee ballen sterren verzameld. De game zit goed in elkaar en biedt de kwaliteit die van Chillingo bent gewend.

TwinGo! is nieuwe puzzelgame van ChillingoGamesuitgeverij Chillingo, bekend van games als Cut the Rope en Contre Jour, heeft een nieuwe puzzelgame uitgebracht. In TwinGo! is het de bedoeling dat je met de vuurbal Fuyu en de ijsbal Natsu verloren sterren gaat verzamelen. De gameplay is vrij eenvoudig maar verslavend. Met touchgebaren kan je de ballen verplaatsen op bewegende platformen. Geleidelijk aan wordt het steeds moeilijker om de sterren te pakken en moet je steeds vindingrijker worden.

TwinGo! is een game van een hoge kwaliteit die goed in elkaar zit. De muziek is goed gekozen en de opbouw is dusdanig dat je gemakkelijk aan het spel kan beginnen en het langzaam steeds moeilijker wordt. De game is zodanig van opzet dat je naast het verzamelen van sterren ook andere opdrachten moet vervullen waardoor de game ook leuk genoeg blijft om meerdere keren te spelen.

In totaal zijn er drie verschillende werelden met zo’n negentig levels. Er zijn heel hele rits aan power-ups te verdienen zodat je niet alleen maar ballen aan het rollen bent. TwinGo! is 63,1 MB groot en daarom moet je wel verbinding maken met Wi-Fi of iTunes om het spel te kunnen downloaden.

Downloaden: TwinGo! (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2012, 12:30
Categorie Games
Onderwerpen chillingo, puzzelgame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.