Pocket Doorbell-app waarschuwt vrienden als je voor de deur staat

Pocket Doorbell is een slimme manier om vrienden te bellen, in plaats van op de deurbel te drukken. Pocket Doorbell kan een sms sturen of een telefoongesprek starten.

pocket doorbellVaste telefoons zijn aan het verdwijnen omdat iedereen net zo makkelijk mobiel belt. Misschien geldt dat straks ook voor een ander staaltje vertrouwde technologie: de deurbel. Een slimme deurbel-app voor de iPhone waarschuwt je vrienden automatisch als je bijna voor de deur staat. Zodra je in de buurt komt van het huis van één van je vrienden, druk je in de app op een virtuele deurbel, voorzien van een chique naamplaatje. De app werkt alleen bij contactpersonen, waarvan je het volledige adres hebt opgenomen in je adresboek.

Pocket Doorbell kan je vrienden bellen of sms’en wanneer je in de buurt bent. De makers beweren dan ook: “Laten we het onder ogen zien: we leven in een post-deurbelwereld. Deurbellen zijn kapot, worden genegeerd, rotten weg of zijn dodelijk saai.” Je kunt ook handmatig adressen toevoegen aan de deurbel. Wanneer je voor de eerste keer op een bepaalde locatie op de deurbel drukt, moet je aangeven welke naam je met de locatie wilt koppelen. Daarna gaat alles automatisch: de app weel bij wie je voor de deur staat en wie gewaarschuwd moet worden. Leuk idee en maar €0,79.

Downloaden: Pocket Doorbell (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2012, 11:30
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp deurbel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.