Websitebezoekers meten met LiveStats voor iPad

Met LiveStats kan je op de iPad op een stijlvolle manier kijken wat websitebezoekers doen op je eigen website. Hiervoor heb je een account nodig bij GoSquared. Vooral het weergeven van bezoekers op een wereldkaart maakt de app zeker de moeite waard.

Stijlvol websitebezoekers weergeven met LiveStatsHet realtime bijhouden van de bezoekers op je website wordt steeds belangrijker. Zo kan je snel zien of een geschreven stuk wel of niet aanslaat bij je publiek en hierdoor kan je beter je aanbod afstemmen op de lezer. Er zijn veel diensten die bijhouden wat websitebezoekers doen, zoals ChartBeat, GoSquared en Google Analytics bijvoorbeeld. Het aantal mobiele apps dat sitebezoekers bijhoudt is echter beperkt. Een van de betere apps is LiveStats, die op een grote kaart weergeeft waar je bezoekers zich momenteel bevinden.

Om van LiveStats gebruik te maken heb je een account nodig met GoSquared. Wanneer je bent ingelogd kom je snel van alles te weten over de bezoekers van je site. Zo zijn er grafieken die de prestaties van vandaag met gisteren vergelijken, kan je zien welke pagina’s het meest worden bekeken en wordt weergegeven waar je bezoekers vandaag komen.

Op een grote wereldkaart wordt iedere bezoeker weergegeven met een pinnetje. Als je daarop drukt krijg je informatie over die bezoeker zoals wat zijn IP-adres is en wat voor besturingssysteem hij gebruikt. Je kunt ook geregistreerde gebruikers koppelen aan de pinnetjes zodat je weet welke gebruikers erachter zit. De statistieken zijn ook te bekijken op andere apparaten door middel van AirPlay. Zo kan je op een groot scherm bekijken wat je bezoekers doen.

Downloaden: LiveStats (€4,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2012, 19:10
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.