Tweetbot en Tweetings voor iPhone afgeprijsd naar 79 cent

Tweetbot voor iPhone is voor het eerst afgeprijsd: van 2,39 naar 0,79 euro. Tweetbot is een zeer hoog gewaardeerde app, die het vooral van zijn mooie uiterlijk en vriendelijke bediening moet hebben.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tweetbot-iphoneDe update van Twitter voor iPhone is niet bij iedereen goed gevallen. De makers van Tweetbot en Tweetings zien nu hun kans schoon: zij hopen dat mensen geneigd zijn om over te stappen. Ze zorgen ook meteen voor een duwtje in de rug, door hun apps af te prijzen naar €0,79. Vooral bij Tweetbot is dat interessant, want deze is nog nooit zo goedkoop geweest. Tweetbot ziet er goed uit en is ook erg makkelijk in gebruik.

Je kunt swipen door conversaties en gerelateerde tweet, er zijn slimme tap-acties om handelingen uit te voeren en de geluidseffecten maken het helemaal af. We noemden Tweetbot vandaag ook al in ons overzicht van alternatieve Twitter-apps voor de iPhone, voor het geval de officiële app niet meer bevalt. Tweetbot was al behoorlijk aan het stijgen in de lijst van bestverkochte iPhone-apps en door deze kortingactie kan ontwikkelaar Paul Haddad nog veel meer nieuwe gebruikers tegemoet zien.

tweetings-iphoneDownloaden: Tweetbot (normaal €2,39 nu tijdelijk €0,79)

Ook Tweetings is flink afgeprijsd. Bij deze app staat de flinke lijst functies centraal: lijsten, push notificaties, geolocatie, het synchroniseren van je tijdlijn met je Mac of iPad en meer. Je kunt foto’s meteen in de berichten zelf bekijken. Bij de push notificaties blijft het niet beperkt tot @-replies, maar je kunt zelf aangeven wanneer je een waarschuwing wilt hebben, ook bij een retweet of wanneer iemand jouw bericht als favoriet markeert. Heb je vrienden die nogal druk kwebbelen over een onderwerp dat jou niet zo interesseert, dan kun je ze muten (dempen). Multitasking en het retinascherm van de iPhone 4 en 4S worden ook ondersteund en je kunt zelfs je eigen kleurenschema maken en met anderen delen.

Downloaden: Tweetings (normaal €2,39 nu tijdelijk €0,79) (Tweetings is inmiddels weer terug naar de normale prijs)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2011, 13:20
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen tweetbot, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.