Verbs IM: chatprogramma voor de iPhone alleen vandaag gratis

Het iPhone-chatprogramma Verbs IM is vandaag gratis in de App Store te downloaden. De app werkt op de iPhone, iPod touch en iPad.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Verbs IMVerbs is een vrij onbekende chat-applicatie voor de iPhone, die je kunt gebruiken om te chatten op Google Talk, AIM en Facebook. Een strak ontwerp zorgt ervoor dat de app mooier oogt dan sommige concurrenten, zoals IM+. De app is vandaag tijdelijk in de aanbieding, waardoor hij gratis is te downloaden. De in-app aankoop Verbs Pro kost wel nog steeds €3,99.

Verbs IMDe app maakt gebruik van een aantal vingerbewegingen om snel bij bepaalde opties te komen. Zo kun je van links naar rechts over een contactpersoon vegen om hem in je favorieten te zetten, weg te gooien of om zijn profielinformatie te bekijken. Door zijwaarts over een openstaand chatscherm te vegen ga je naar de chat die daarnaast open staat. Druk je op een knop rechtsboven, dan krijg je al je chats te zien in een layout die doet denken aan Safari’s tabbladen-pagina.

Het gebrek van Verbs Pro zorgt niet voor heel grote beperkingen: deze in-app aankoop maakt het mogelijk om zeven dagen non-stop de app op de achtergrond op je iPhone te laten draaien. De app is alleen vandaag gratis, dus geïnteresseerden kunnen beter niet te lang wachten.

Downloaden: Verbs IM (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2011, 23:10
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp chatten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.