Tweetbot maakt gebruik van Twitter-integratie iOS 5

Tweetbot is met zijn nieuwste update helemaal klaar voor iOS 5. Door in te loggen met je Twitteraccount in iOS 5, hoef je niet langer in de app zelf in te loggen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Tweetbot iOS 5iOS 5 komt morgen pas uit, maar ontwikkelaar Tapbots heeft nu alvast de app Tweetbot aangepast op het nieuwe mobiele OS. De update zorgt ervoor dat je niet langer met je Twitter-accounts hoeft in te loggen als je de app voor het eerst opstart, net zoals eerder vanavond het geval was bij de update voor de officiële Twitter-app. De toevoeging van Twitter-integratie is een van de grote vernieuwingen die in iOS 5 hun debuut gaan maken.
Het is een functionaliteit die binnenkort iedere Twitter-app kan toevoegen, waardoor het een stuk makkelijker zal zijn om over te stappen naar een nieuwe Twitter-app. De update is nu alvast te installeren, maar de nieuwe functionaliteit zal pas werken zodra je morgen iOS 5 hebt gedownload.

Heb je iOS 5 op je iPhone geïnstalleerd, dan vind je in de systeeminstellingen een nieuwe Twitter-optie. Hier log je in met je Twitteraccount, zodat je bijvoorbeeld gemaakte foto’s direct vanuit je camera kunt tweeten. Maar ook andere apps kunnen bij de gegevens, zo bewijst deze nieuwe update van Tweetbot. Start je Tweetbot voor het eerst op, dan krijg je een pop-up te zien waarin wordt gevraagd of de app je Twitter-account mag gebruiken, zoals iOS dat ook al vraagt bij locatievoorzieningen. Stem je toe, dan hoef je niet meer met de hand in te loggen.

Downloaden: Tweetbot (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 oktober 2011, 3:08
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen ios 5, tweetbot, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.