Tweetbot krijgt slaapinstelling voor pushberichten

Tweetbot is een Twitter-app die snel populair is geworden. De nieuwste update geeft je de mogelijkheid om zelf in te stellen wanneer je slaapt, zodat je geen storende push notificaties binnenkrijgt. Ook kun je nauwkeuriger instellen wanneer je pushberichten krijgt.

tapbots-tweetbot-iphoneTweetbot heeft een update gekregen, die ervoor zorgt dat je nooit meer ‘s nachts rechtop in bed zit omdat iemand je op een onmogelijk tijdstip een berichtje heeft gestuurd. Tweetbot heeft push notificaties, die sinds de laatste update voor iedereen beschikbaar zijn (niet alleen de betagroep). Het probleem was alleen: de app bevat heel wat notificatiemogelijkheden voor alle denkbare gebeurtenissen en daarvan wil je niet altijd op de hoogte worden gesteld, wanneer je lekker ligt te slapen.

tweetbot ios notificatiesJe krijgt bij Tweetbot namelijk een push notificatie wanneer een tweet is geretweet, beantwoord, als favoriet aangemerkt, als direct message binnenkomt of als je door iemand genoemd wordt (mention). Tweetbot bevat daarom nu een slaapfunctie waarmee je precies kunt aangeven wanneer je niet gestoord wilt worden.

Je kunt de mute-functie natuurlijk ook aanzetten wanneer je geconcentreerd wilt werken. Met de tijdsaanduiding kun je instellen wanneer de stiltetijd moet ingaan. Er zijn nog meer wijzigingen doorgevoerd in de app. Je kunt aangeven dat je alleen een pushbericht wilt hebben als je een mention ontvangt van iemand die je zelf volgt. Verder is bij het e-mailen van een link nu meteen het onderwerp ingevuld (namelijk de naam van de webpagina die je wilt sturen). Nog wat anders: bij het blokkeren van spam verdwijnen de ongewenste berichtjes uit de tijdlijn.

Downloaden: Tweetbot (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2011, 23:16
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen tweetbot, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.