Hard Lines na update geoptimaliseerd voor iPad

Hard Lines heeft een update gekregen die het spel universeel voor de iPad maakt.

Hard Lines voor iPadiPhone-gamers zagen Hard Lines eerder misschien nog voorbij komen in de Game-update op iPhoneclub. Deze iPhone-game doet erg denken aan het ouderwetse Snake, maar dan met een flink aantal extra spelmodi en een TRON-achtige stijl. Hij heeft net een update ontvangen die gekregen zorgt dat hij nu de volle resolutie van de iPad gebruikt. Dit geeft je de ruimte om het soms chaotische speelveld van het iPhone-scherm met meer overzicht te bekijken.

Het zijn slimme jongens, daar bij Spilt Milk Studios. Vorige maand boden ze Hard Lines nog voor niks aan voor een dag, als een soort van liefdadigheidsactie. Datzelfde spel is nu universeel en op de iPad te spelen, maar er is een catch: deze update trekt enkel de resolutie omhoog. Om ook echt een speelveld van vier keer het formaat te krijgen moet je een in-app aankoop van €1,59 maken. Iets waar de ontwikkelaar wellicht flink aan gaat verdienen, na het succes van de gratis downloadactie. Laat je hierdoor overigens niet intmideren: het spel bevat zonder in-app aankoop nog genoeg speelplezier. Door de update maakt het spel naast OpenFeint ook gebruik van Game Center.

In Hard Lines bestuur je een lijn die zoveel mogelijk bolletjes moet verorberen. Terwijl je dit doet verschijnen er andere lijnen die van dezelfde score proberen te snoepen. Je kunt ze proberen voor te zijn, maar het is ook mogelijk om ze de pas af te snijden en zo te laten crashen. Dit zorgt ervoor dat je score-multiplier verhoogt.

Downloaden: Hard Lines (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2011, 9:47
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.