Tv-opnames van EyeTV nu via iPhone 3G-verbinding te bekijken

EyeTV heeft een update uitgebracht waarmee je nu ook kunt tv-kijken via 3G. Eerder was dat alleen met een trucje te doen moet je Elgato's EyeTV (televisie kijken op je iPhone) via Wi-Fi gebruiken.

eye tvVoorheen was er een trucje nodig om Elgato’s EyeTV via een 3G-netwerk te gebruiken. Vanaf nu hoeft dat niet meer: de tv-applicatie heeft een update gehad, zodat je zowel via Wi-Fi als 3G kunt tv-kijken. EyeTV is een oplossing waarmee je overal ter wereld zelfgemaakte tv-opnames kunt bekijken. Je kunt op afstand tv-programma’s opnemen en inplannen. Een tv-gids zit er ook bij. met EyeTV 1.0.2 kun je tv-beelden streamen zonder dat er een achterdeurtje of kijken via de webbrowser nodig is.

eyetv beeldDe Amerikaanse operator AT&T staat het kijken van videobeelden via 3G sinds begin dit jaar toe. Op een lokaal Wi-Fi-netwerk (tv-kijken op de wc) is volgens Elgato geen configuratie nodig. Ben je onderweg en wil je bijvoorbeeld op vakantie toegang tot je opgenomen tv-programma’s, dan is er een gratis hulpprogramma met de naam My EyeTV Locator. Je hebt een Mac met Intel Core 2 Duo en een geschikte tv-tuner nodig om er gebruik van te kunnen maken. Voor het sturen van een livesignaal via een 3G-verbinding zou je Elgato’s Turbo.264 HD kunnen gebruiken: die zet de beelden om naar de best passende kwaliteit bij jouw netwerksnelheid.

Downloaden: EyeTV voor iPhone (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 april 2010, 10:05
Categorie Amusement
Onderwerp televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.