TruckPowerNapPro: iPhone-wekker voor vrachtwagenchauffeurs

TruckPowerNapPro is een app waarmee je als vrachtwagenchauffeur een powernap kunt doen. De app heeft voorgedefinieerde slaaptijden en werkt ook op de iPad.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

truckpowernapproDe app TruckPowerNapPro laat zien dat iedereen met een goed idee een app kan maken. Als je maar gemotiveerd bent en een probleem hebt waar je écht ‘s nachts wakker van ligt. De maker van TruckPowerNapPro had behoefte aan een goede app waarmee vrachtwagenchauffeurs en andere mensen die voor hun werk veel op de weg zitten, even een dutje kunnen doen. Als vrachtwagenchauffeur heb je te maken met werk- en rusttijden en kun je er niet op rekenen dat je elke nacht 7 uur slaap krijgt. Je kunt je iPhone dan gebruiken om even een powernap te doen, maar met deze app gaat het veel makkelijker: je start de app op, kiest de gewenste tijd op één van de voorgedefinieerde knoppen en je kunt gaan slapen.

De app is gemaakt door een ervaren vrachtwagenchauffeur en is gebaseerd op ervaring. Als je slaperig bent wil je niet een inwikkelde interface doorbladeren. Je kiest een tijdsperiode, bijvoorbeeld 2 uur, drukt op de ON-knop en zodra je wakker bent druk je op de OFF-knop. Doe je dat niet zelf, dan wekt de app je in tussenpozen van 3,5 minuten. Zodra de wekker gaat kun je op de knoppen in het scherm drukken om nog wat extra uren of minuten verder te slapen. De app is ook te gebruiken op de iPad en laat met behulp van GPS zien waar je bent gaan slapen… zodat je bij het wakker worden sneller antwoord hebt op de vraag: “Huh, waar ben ik?”

De app is momenteel te koop voor €0,79 (normaal €4,99).

Downloaden: TruckPowerNapPro (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:47
Categorie Reizen
Onderwerp slapen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.