Track 8 wordt universele app en krijgt AirPlay-ondersteuning

De muziekapp Track 8 heeft een update gekregen en is nu een universele app met AirPlay- en iTunes Match-ondersteuning en een schakelaar om artiestenfoto's alleen nog via Wi-Fi te downloaden.

track 8 iphoneDe Metro-interface van Microsoft heeft al veel waardering gekregen. Track 8 is een muziekapp waarmee je deze stijl ook op je iPhone krijgt. Je bladert door je muziekcollectie op een overzichtelijke manier, terwijl je ondertussen de albums en foto’s van artiesten ziet. In de laatste update van de app is gezorgd voor AirPlay-ondersteuning, zodat je de muziek ook op een speaker of ander extern apparaat kunt afspelen. Nieuw is ook dat de app universeel is en daardoor geschikt voor iPhone, iPod touch en iPad. En mocht je een beperkte 3G-databundel hebben, dan zorgt Track 8 ervoor dat voortaan alleen via Wi-Fi foto’s van artiesten worden gedownload. Je kunt dit zelf in- en uitschakelen. Ook handig: door de terugknop ingedrukt te houden ga je altijd weer terug naar het startscherm.

Track 8 is een muziek-app waarmee je snel de recent gespeelde, nieuwste en meest beluisterde albums kan terugvinden. Je kunt het uiterlijk van de app aanpassen aan je smaak, maar de basis is de Metro-interface van Microsoft. iTunes Match wordt ook ondersteund.

Downloaden: Track 8 (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2012, 13:11
Categorie Muziek
Onderwerpen metro, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.