That Can Be My Next Tweet geeft op de iPhone tweetsuggesties

That Can Be My Next Tweet is de app van de gelijknamige website. Deze app geeft op basis van je eerdere Twitter-berichten aan welk volgend bericht jij zult gaan tweeten.

next tweetEen paar weken geleden was de website That Can Be My Next Tweet in het nieuws. Deze website genereert een toekomstige tweet op basis van je voorgaande berichten. Nu is er ook een app, waarbij woorden uit je vorige tweets worden samengevoegd tot een bizarre mix. Dat levert vooral hilarische berichten op, waarbij je denkt: heb ik het daar echt over gehad? Telkens wanneer je op de knop drukt krijg je weer een andere mash-up van Twitter-berichten te zien.

next tweetIn de app vul je je gebruikersnaam in, of die van een ander (bijvoorbeeld Charlie Sheen). Druk je daarna op de knop ‘get your next tweet’, dan verschijnt een samengestelde boodschap. Je kunt ook twee Twitter-accounts combineren. Niet serieus, wel iets om even lol mee te hebben op een melige donderdagmiddag.

Vind je het leuk om met Twitter bezig te zijn, kijk dan ook eens naar de app Tweeple Tap, die we onlangs besproken hebben. Daarbij moet je raden wie van je Twitter-vrienden een bepaald bericht heeft gepost.

Downloaden: That Can Be My Next Tweet (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2011, 16:12
Categorieën Amusement, Sociaal netwerken
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.