Weekendtip: ga Hipstamatic iPhone-foto’s kijken in Rotterdam

In de Kunsthal in Rotterdam is tot eind juni de Hipstamatic Show te zien, een tentoonstelling van de beste Hipstamatic-foto's, gemaakt door Nederlandse gebruikers.

hipstamatic rotterdamAls je dit weekend iets leuks te doen wilt hebben, moet je in Rotterdam zijn. In de Kunsthal is nog tot 26 juni de tentoonstelling Hipstamatic Show te zien. Alle foto’s op de expositie zijn gemaakt met de populaire iPhone-applicatie Hipstamatic. Iedereen kon de afgelopen tijd een foto inzenden en daarvan zijn 64 Hipstamatic-foto’s uitgekozen die goed genoeg zijn om op de tentoonstelling te hangen. Ze zijn gemaakt door amateurs en professionele fotografen.

Het idee voor de tentoonstelling ontstond op Facebook en werd in korte tijd geregeld. Door crowdsourcing ontstond vanzelf een mooie collectie: binnen tien dagen werden meer dan 1.600 foto’s ingezonden. De beste zijn in Rotterdam te zien. Wil je alsnog toegevoegd worden aan de tentoonstelling, dan kun je nog tot 13 mei je foto met het thema ‘de wereld om je heen’ uploaden naar de Flickr-groep www.flickr.com/groups/hipsta, voorzien van de tag ‘NRC’. De winnaars hangen vanaf 20 mei in de Kunsthal.

Downloaden: Hipstamatic (€1,59)

hipstamatic tentoonstelling

Foto’s door: @danischouten (met toestemming overgenomen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2011, 16:26
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen hipstamatic, kunst, rotterdam, tentoonstelling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.