Taken-app Clear krijgt iCloud-synchronisatie met Mac-app

Taken-applicatie Clear krijgt een update, waardoor hij met de onlangs aangekondigde Mac-versie kan synchroniseren. Deze verschijnt op 8 november.

Clear for MacDe ontwikkelaar van todo-applicatie Clear brengt op 8 november een bijbehorende Mac-app uit. Dit is ook goed nieuws voor gebruikers van de iOS-variant: deze nieuwe app zal namelijk met behulp van iCloud synchroniseren met Clear op je iDevice. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een takenlijst maken op je Mac, die daarna automatisch ook op bijvoorbeeld je iPhone verschijnt.

Bij de verschijning van de Mac-app Clear zal er ook een update beschikbaar zijn voor de iOS-applicatie. Deze update zal minstens iOS 6 vereisen.

Clear werd positief ontvangen dankzij slim gebruik van bepaalde veegbewegingen op je iPhone. Je maakt een taak door een nieuw vak het scherm in te trekken en gaat pagina’s terug het huidige venster samen te trekken. In onderstaande video is te zien dat de Mac-applicatie deels hetzelfde te werk gaat, maar voor sommige handelingen alsnog gebruikmaakt van een simpele klikt.

Clear-gebruikers moeten wel bijbetalen om van iCloud-synchronisatie met een Mac gebruik te maken. Het Mac-programma zal namelijk los worden verkocht voor €13,99.

Downloaden: Clear (€1,79, iPhone)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2012, 17:43
Categorie Productiviteit
Onderwerp clear

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.