Tadaa: 3D-foto’s op de iPhone maken (video)

We kijken in een videobespreking naar Tadaa 3D, een iPhone-app waarmee je 3D-foto's kunt maken met een simpele bewerking.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

tadaa iphoneDe iPhone zit inmiddels vol met handige functies, maar één gimmick heeft Apple nog niet toegevoegd: een 3D-camera. Dat is eigenlijk ook niet nodig, want behulp van apps zoals Tadaa 3D kun je vrij makkelijk zo’n 3D-effect in je foto verwerken. De optische truc in Tadaa is vergelijkbaar met Apple’s parallax-effect, waarbij het onderwerp voorin het scherm beweegt als je de iPhone kantelt. We kunnen de app beschrijven in een uitgebreid artikel, maar het leek ons handiger om hem in een videoreview te laten zien. In deze video zie je de effecten van de app in volle glorie.

Van tijd tot tijd bespreken we interessante iOS-apps op ons YouTube-kanaal, die het beste tot hun recht komen als ze in beeld worden gebracht. In eerdere video’s keken we onder andere naar Mailbox, Real Racing 3 en NRC Reader op iPad en iPhone.

Tadaa 3D kost normaal gesproken €3,59, maar de app is tijdelijk gratis te downloaden. Kijk goed in de App Store of de actie nog geldt – kans bestaat dat je dit artikel pas leest nadat de aanbieding is verlopen.

Downloaden: Tadaa 3D (tijdelijk gratis, was €3,59, iPhone, iOS 6.0+)

iphone-ticker.de

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2014, 12:56
Categorie Fotografie en video
Onderwerp 3d
20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.