T-Mobile Travel & Surf-app nu beter geschikt voor iPhone 5

T-Mobile Travel & Surf voor iPhone en iPad is nu beter geschikt voor iPhone 5. Met de app kun je dataverbruik in het buitenland in de gaten houden.

T-Mobile Travel & SurfT-Mobile heeft naast een handige app om de belminuten, de facturen en het abonnement te checken ook een praktische app voor op vakantie of tijdens een korte reis. Met de T-Mobile Travel & Surf-app voor iPad en iPhone kun je volgens het bedrijf controle houden over de Travel & Surf-dienst van de provider. Deze hoort niet standaard bij een abonnement, maar kun je los aanschaffen als je naar het buitenland gaat. De T-Mobile Travel & Surf-app is na de update aangepast voor de iPhone 5.


T-Mobile Travel & SurfDe Travel & Surf-pas koop je niet in deze app. Deze applicatie is bedoeld om, als je eenmaal de pas hebt aangeschaft, het gebruik ervan in de gaten te houden. Heb je de app geïnstalleerd, dan krijg je wel een notificatie als je de grens overgaat. Hierin wordt vermeld dat je de weekpas, 3-dagenpas of dagpas kunt aanschaffen via een mobiele website. Vergeet niet de dataroaming in te schakelen in de instellingen.

De nieuwe update maakt de app geschikt voor de iPhone 5 en bevat een nieuwe FAQ met daarin allerlei uitleg over de verschillende passen en hoe deze aan te schaffen. Installatie voor vertrek is dus handig, want onderweg heb je zo alles bij de hand. Daarnaast zegt T-Mobile kleine verbeteringen te hebben aangebracht in presentatie en zijn er enkele bugs behandeld.

Wil je meer weten over onderwerpen als datakosten op reis en handige apps voor op reis, dan kun je terecht bij de iCulture Vakantiespecial.

Downloaden: T-Mobile Travel & Surf (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2013, 11:11
Categorie Reizen
Onderwerpen reizen, roaming, t-mobile, vakantie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.