T-Mobile HotSpot Finder nu voor de iPhone te downloaden

Met de HotSpot Finder van T-Mobile NL kunnen iPhone-bezitters met een internet voordeelbundel of een i-abonnement van T-Mobile gratis verbinding maken met de 8000 T-Mobile HotSpots in Nederland.

T-Mobile HotSpot voor iPhone gratis downloadenT-Mobile Nederland heeft eindelijk haar iPhone-applicatie HotSpot Finder uitgebracht in de App Store. De app werd reeds aangekondigd op 1 juli dit jaar, maar is vandaag pas daadwerkelijk uitgebracht. De app zoekt gratis te gebruiken T-Mobile Hotspots in een zelf in te stellen straal om je eigen locatie of een locatie die je invoert. Nadat je één keer een gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevuld bij zo’n gratis Wi-Fi-punt, log je vervolgens elke kaar automatisch in. Alleen klanten van T-Mobile mogen profiteren van de 8.000 hotspots die de provider aanbiedt in Europa.

Helaas komen niet alle klanten in aanmerking: je moet een i-abonnement of een Internet Voordeelbundel in je abonnement hebben om er gratis gebruik van te kunnen maken. Ook geldt het gratis gebruik van de hotspots alleen in Nederland, niet in andere Europese landen.

Zodra je de applicatie toestemming geeft om je locatie te gebruiken, worden de resultaten op een kaart geladen. Je moet wel goed inzoomen om ze daadwerkelijk te zien. T-Mobile HotSpot Finder iPhone kaartMet de knop Lijst kun je er ook voor kiezen de resultaten onder elkaar weer te geven. Rechts van de naam van de hotspot-eigenaar en het adres ervan, lees je dan de afstand tot die plek. Druk op een adres en je hebt de optie om de Kaarten-app te openen voor de route ernaar toe.

In de App Store-omschrijving is te lezen hoe je ervoor zorgt dat je na de eerste keer verbinden met een T-Mobile HotSpot, daarna automatisch verbindt. Daarvoor moet je de optie Zoeken naar Wi-Fi in de instellingen op je iPhone hebben ingeschakeld. Als je dan gebruik maakt van internet, krijg je een overzicht met beschikbare netwerken. Je selecteert het netwerk ‘tmobile’ en moet dan je naam en wachtwoord invullen. Dat kun je achterhalen door de tekst ‘Hotspot’ te sms’en naar het nummer 9434. De naam en het wachtwoord die daaruit voortkomen, worden opgeslagen en laten je de volgende keer automatisch inloggen bij een willekeurige T-Mobile HotSpot. De functie is verbonden aan de iPhone en werkt alleen met iOS 3.0 en hoger.

Downloaden: HotSpot Finder – T-Mobile NL (gratis)

Via T-Mobile

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2011, 20:27
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen gratis, hotspots, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.