League of Evil nu ook op de iPad beschikbaar

League of Evil is na zijn laatste update een universele app. Hierdoor maakt het spel volledig gebruikt van de schermgrootte van de iPad. In dit ontzettend moeilijke platformspel moet je kwaadaardige wetenschappers tegenhouden.

League of EvilHet geprezen platformspel League of Evil voor de iPhone is na zijn laatste update een universele app geworden. Hierdoor maakt het spel gebruik van de volledige resolutie van de iPad. Spelers moeten als een geheim agent zich een weg springen naar de kwaadaardige professors aan het einde van ieder level. Dit doe je terwijl je ontzettend veel stekelputten en vijanden ontwijkt. League of Evil leent veel van Super Meat Boy op de Xbox 360 en PC, een game die zowel bejubeld als gehaat wordt om zijn moeilijkheidsgraad.

Het zal je in League of Evil geregeld gebeuren dat je in een put gevuld met stekels aan je einde komt. In andere games zou dit tot frustraties leiden, maar omdat je vrij snel weer met het level mag beginnen heb je weinig tijd om met je dood te zitten. Daarom ben je ook meer bezig met het behalen van steeds lastigere prestaties, dan het rustig doorkruizen van een mooi ontworpen level. Je speelsnelheid en of je de koffer verstopt in ieder level mee kan pikken bepalen je eindscore.

Speel je het spel op een iPad, dan kun je dit doen in zowel landschaps- als portretmodus. Veel verschil tussen de twee speelmodi is er niet, naast het feit dat het spelscherm zich aan de gedraaide resolutie aanpast.

Downloaden: League of Evil (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2011, 20:53
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.